overnachting vakantiewoning vlaamse ardennen
Bereikbaarheid

Van heuvels naar valleien met prachtige vergezichten

De vakantiewoning, gelegen op een heuvelflank naar het Hoppebos, bevindt zich in het hart van het natuurpark "Parc naturel du Pays des Collines", dat 25.000 hectare bestrijkt.

De vakantiewoning is vlot bereikbaar. De streek ‘Le Pays de Colllines‘ ligt tussen Rijsel en Brussel, en is per auto gemakkelijk te bereiken.

  • Vanuit Gent en omgeving: volg de N60 tot in Ronse en volg dan de N8 richting Brakel. Op een 10 km buiten Ronse, op de top van de Ninoofsesteenweg,(aan het buscentrum) sla je rechts af richting Vloesberg/La Houppe.
  • Vanuit Brussel en omgeving: volg de E429 tot aan de afrit Lessines (net achter Total Tankstation).Volg dan de richting Lessines- Flobecq. Aan de kerk van Flobecq volg je rechts dan richting La Houppe.
 

Van heuvels naar valleien, vertonen de afgeronde landschappen hier en daar prachtige uitzichten. De honderden heuvels die het landschap accentueren bieden wandelaars en fietsers een prachtig panorama. In alle seizoenen wordt je overwelmd door de natuur rondom; door de geuren van blauwe bosbessen, varens, boshyacinten, of van hooi dat ligt te drogen op de weiden. Dit is een paradijs dat vraagt om ontdekt te worden,te voet, per fiets, per wagen of te paard. In de regio zijn heel wat wandel- en fietsmogelijkheden.
Vanaf de vakantiewoning kan je alle kanten uit zowel richting Vlaanderen als richting Wallonië: Ronse, Brakel, Oudenaarde, Gent, Doornik, Lessen, Brussel, ….. zijn allemaal binnen het uur bereikbaar.